overons.banner.jbs_

JBS Cleaning Service is een professionele aanbieder van schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. We hebben punctualiteit, perfecte kwaliteit en maximale betrouwbaarheid als kernwaarden binnen onze organisatie. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround dienstverlener met een sterk regionaal netwerk dat flexibiliteit, snelheid en maximale kwaliteit in haar diensten heeft weten te door te voeren en te verankeren.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van onze dienstverlening door goed te luisteren naar onze klanten en onze medewerkers. De input van beide kanten zorgt ervoor dat we multidimensionaal kunnen schakelen om onze opdrachtgevers maatwerk te bieden. Door efficiënt gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij verzorgen vanuit deze solide basis verschillende diensten voor particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen.
Is uw interesse gewekt en wilt u meer over ons weten? Of wenst u concrete informatie of een voorstel over wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Vul uw contactgegevens in op onze contact pagina en we nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op!

Contact opnemen

Hebben wij uw interesse gewekt of wilt u ons feedback geven? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogeljk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt