Voor professioneel schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging

JBS Cleaning Service is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij leveren diensten aan verschillende instanties, zo leveren wij diensten aan kantoren, scholen, industrie en particulieren. Onze werkzaamheden zijn zeer uitgebreid. U kunt bij ons uw glazen laten wassen, tapijt laten reinigen, kantoor laten schoonmaken, bouwafval laten opruimen en nog véél meer. Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals die alleen de beste kwaliteit leveren. Daarnaast beschikken wij over de beste en modernste materialen. Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij punctualiteit, perfecte kwaliteit en maximale betrouwbaarheid als kernwaarden binnen onze organisatie. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround dienstverlener met een sterk regionaal netwerk dat flexibiliteit, snelheid en maximale kwaliteit in haar diensten heeft weten te door te voeren en te verankeren.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van onze dienstverlening door goed te luisteren naar onze klanten en onze medewerkers. De input van beide kanten zorgt ervoor dat we multidimensionaal kunnen schakelen om onze opdrachtgevers maatwerk te bieden. Door efficiënt gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij verzorgen vanuit deze solide basis verschillende diensten voor particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen.
Is uw interesse gewekt en wilt u meer over ons weten? Of wenst u concrete informatie of een voorstel over wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Vul uw contactgegevens in op onze contact pagina en we nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op!

Naar contact pagina