Schoonmaakbedrijf JBS Cleaning Service

JBS Cleaning Service is een schoonmaakbedrijf dat verschillende schoonmaakdiensten levert. Wij leveren diensten aan kantoren, de industrie, scholen, hotels, de bouw en zelfs aan particulieren. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, u kunt bijvoorbeeld uw ramen laten wassen, uw kantoor laten schoonmaken of uw tapijt laten reinigen. Daarnaast is JBS Cleaning Service ook gespecialiseerd in industriële reiniging. Goede kwaliteit en service staan altijd garant bij JBS Cleaning Service. Wij hebben een professioneel en ervaren team en beschikken over de modernste schoonmaakmaterialen. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijk prijs!

Vraag nu vrijblijvend een schoonmaakofferte aan bij JBS Cleaning Service.

School

JBS Cleaning Service levert ook verschillende schoonmaakdiensten aan scholen. Klik hier voor meer informatie.

Industrie

JBS Cleaning Service levert ook diensten aan de industrie. Zo zijn wij gespecialiseerd in industriële reiniging. Klik hier voor meer informatie.

Hotels

JBS Cleaning service levert ook haar diensten aan hotels. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van hotels. Klik hier voor meer informatie.

Bouwsupport

JBS Cleaning Service kan ook worden ingehuurd als bouwopruimer. Klik hier voor meer informatie.

Kantoor

JBS Cleaning Service levert ook haar schoonmaakdiensten aan kantoren. Onze professionals komen het kantoor schoonmaken. Klik hier voor meer informatie.

JBS Cleaning Service komt naar jouw bedrijf toe om haar schoonmaakdiensten te verlenen. Wij leveren ook particuliere diensten aan huis. We zijn te vinden in verschillende Nederlandse steden. Hieronder is te vinden in welke steden wij onze diensten verlenen. Klik op een van de steden voor meer informatie.